2 NAP BANGKOKBAN, 1 ESTI PROGRAMMAL

2 NAP BANGKOKBAN 1 ESTI PROGRAMMAL

2 NAPOS CSOMAGTÚRA+grátisz est
Társas túra 2-5 személy részére

Az érkezési nap estéje

Egyéni hoteltranszfer a Bangkok érkezési reptérről (amelyhez útmutató leirást is adunk).
Utána check in a túracsomaghoz kijelölt szállodában.
Vacsoraest egy kerthelyiségben, amelynek látványához hasonlóval még találkoztál. (Az étel és italfogyasztás egyénileg téritendő)

A másnap

Reggeli utáni indulás

BANGKOK VÁROSNÉZÉSÉRE!

Látnivalókkal, amiket magadtól nem fedeznél fel

Ez a nap Bangkok sokszinűségéről szól, ahol minden negyed egy másik arcát mutatja be a városnak.
A szállodából ugyan autóval indulunk útunkra ám a hihetetlen méretre duzzadt forgalmi dugókat elkerülvén az utat később, hajókázással váltjuk ki, hisz az időd drága kincs! Bangkok XIX.sz.-ban épült városrészében kezdjük a napot. Itt túranap függvényében királyi templomokat (Phra Ubosot), majd az egykori városfalat, s annak egyik volt védőbástyáját nézzük meg. Párizst idéző sugárút mentén a sétánkon, mástól nem hallotta gazdag ismeretkincsre teszel majd szert. A bangkoki csodajárgány, a “tuk-tuk” is próbára tétetik.
Bangkok bohém negyede a Khao San rd. következik, ami a 70-es évek “hippy” csavargóinak volt a kokain tanyája. Aztán bepillantunk az 50-es évek világát idéző Bangkokba. A bazárok világa következik, majd egy titkos harcikakas telepre és a MÁSNAPOSOK 2. egyik forgatási helyszinére kalauzolunk.
A XXI. századot idéző hipermodern városnegyedbe megyünk, ami a modern Bangkok szive. Itt a sétáló utca a levegőben van: A „SKYWALK” következik, Útunkat megszakitván kitérünk IX.Király idejét idézőn, az Anyakirályné templomába, amely sokáig elzárt is volt a külvilág előtt. Itt találkozik a múlt és a jelen.
Útunk során délutáni ebéd is kínálkozik. A közlekedésünk is sokszínű lesz, mert az autó, a vizibusz, és „tuk-tuk”, mellett, a gyalogszer módján tesszük meg a túraútvonalunkat. Hoteltranszfer 17.00 h. Egy látnivalókban gazdagon eltelt napot fogsz magad mögött tudni!
Egyéni esti programhoz Bangkok szívében javasoljuk a BAYOKE SKY bárját, avagy büfévacsoráját, ahonnan a 84. emeletről pazar esti látvány tárul fotótémaként eléd, a valóban izletes vacsora mellett.

„A” variáció: A harmadnap, – ha a továbbutazás napja:

Nagyon kora reggeli indulás, irány az USZÓPIAC, Damnoen Saduak városkában.
Piacról lévén a szó, igényli a korai indulást mert déltájban már elapadnak a látnivalók.
Az indulás előtt “check out” a hotelszobából. Az úticsomagok a recepció őrzésére maradnak, mi pedig irányba vesszük ezt a nagyvilágra szóló csodálatos helyet! Az úszópiacon lagúnákon siklik majd a csónakod, így bepillantván a helybéliek világába. Eztán egy újabb izgalmas utiprogramként következik a helybéliek ültetvényein, ahol a banán, a mangó, a papaya terem, kókusz és citromfa ligeteken átvezető eldugott utakon teszünk egy kalandos csavargást. Felkeressük a helybéli keresztények székesegyházát, amennyiben a túra szombaton vagy vasárnap van. (csak akkor van nyitva)

A továbbindulás repülőjárata NE induljon előbb mint 18.00 h!

„B” variáció: A harmadnap, – ha a továbbutazás másnapon:

A kora reggeli indulás után akárcsak az „A” variáns, ezen „B” alternativa esetében is az ÚSZÓPIAC felkeresése lesz első állomásunk. A piac megjárása csónakkal egy órás program, majd ezt követően irányba vesszük az újabb uticélunkat, a KWAI FOLYÓ VIDÉKÉT. Ott a 65 km-re eső híres HÍD, majd a második Világháborús katonai temető után egy hegyi Buddhista Kolostort keresünk fel, itt barlang mélyén kiépített szentélyhely, a szerzetesek korabeli módon építette barakk-múzeuma vár minket. Ebéd egy a Kwai folyón levő tutaj-étteremben lesz.

Tehát a továbbutazásod repülőjárata a következő napon induljon!

A CSOMAGTÚRA ÁRA EGYSÉGES AKÁR AZ „A” avagy a „B” VARIÁCIÓT VÁLASZTOD HARMADNAPON!

Lépj kapcsolatba velem

Álomból valóság...

Képgaléria